SCHERP & CREATIEF

De ******** CURLSYS specialist van Nederland

Vera Veldman

Vera is al van af dag een heel erg bezig met het kleuren en mag zich langzamerhand wel kleuren specialist noemen, geen kleur mengsel is te gek. Ook heeft Vera zich de laaste jaren gespecialiseerd op het knippen volgens het

MC Lean Systems® in de volksmond krullenknippen of CURLSYS® en SUPERCURL®.

En is Vera de eerste kapster in Nederland met een 8*diploma van CURLSYS® System by Brian MC Lean. Vera is lid van het curlsys mastercircle member team.

 

Ook is Vera samen met Caressa gecertiviseerd haarwerker.

 

Vera werkt op Dinsdag, Woensdag middag, Donderdag, Vrijdag en Zaterdag.

Johan Veldman

Johan werkt sinds Oktober 2014 samen met Vera. Johan is in 2015 zich gaan specialiseren op extensions en haarwerken, Johan heeft de afgelopen jaren daar veel ervaring mee op gedaan. En wil je echt een keer een nieuwe look met mooi lang haar maak dan een telefonische afspraak bij Johan om je te laten adviseren. verder werk Johan op de achtergrond veel voor de kapsalon.

 

Johan werkt alleen op afspraak dus bel

015-2564045 voor een afspraak.

 

Caressa Spaargaren

Caressa werkt sinds juli 2016 bij Kapsalon Vera. Caressa heeft in 2005 haar kappers diploma gehaald, en heeft de afgelopen jaren een leuke ontwikkeling mee mogen maken in verschillende salons.

Ook heeft Caressa net als Vera haar diploma in haarwerken behaald. Daarvoor kunt u nu ook terecht bij de kapsalon onder de naam        Moyzo haarwerken

 

Op dit moment heeft ook Caressa zich kunnen specialseren op het gebied van Curlsys en heeft nu een 3* diploma en is nu ook officieel lid van het curlsys mastercircle member team.

Nadia de Wit

Nadia is de nagelstyliste die bij kapsalon vera zit.

Nadia heeft zich gespecialiseerd het werken met Gellak en maakt daardoor ook mooie creaties.­

Een afspraak in de salon is daarom ook goed te combineren. ­

 

Nadia werkt uitsluitend op afspraak dus bel voor een afspraak naar 015-2564045 of 06 22 76 11 64